Over Assessmentors

Assessmentors is geboren vanuit onze eigen ervaringen met assessments. Als starters op de arbeidsmarkt kwamen wij er al snel achter dat assessments een van de belangrijkste onderdelen van het sollicitatie process is. Na zelf vele testen te hebben gedaan kwamen wij tot de conclusie dat het begrijpen en oefenen van de verschillende onderdelen echt een verschil maakt.

Nu zijn wij van mening dat het gek is dat oefenen een duidelijk positief effect heeft op het resulaat van een test die ovjectief je resultatatren zou moeten meten. Maar het  is nu eenmaal de realiteit dat bedrijven jouw capiciteiten willen meten. Daarom zijn wij assessmentors begonnen om iedereen de mogelijkheid te geven om elk assessment goed voor te bereiden. Op deze manier willen wij iedereen een gelijke kans bieden tijdens hun collicatie!

Wat maakt ons uniek

Onbeperkt oefenen

Alles wat je moet weten voor elk type assessment. Technieken en tips.

Gratis oefenen

Al onze theorie en oefenopdrachten zijn gratis beschikbaar. Enkel de oefentools worden betaald. 

Ervaringsexperts

Door vele sollicitaties en zelf werkzaam te zijn binnen learning & development en recruitment weten wij wat er gevraagd wordt van kandidaten.

Gelijke kansen

Door iedereen de mogelijkheid te geven om voor hun assessment te oefenen ontstaan er gelijke kansen voor elke sollicitant.

Ons Team

Wij Sjoerd en Daan zijn de oprichters van Assessmentors

Daan

Achtergrond in learning & development en IT. Ik vind het leuk om anderen te helpen bij hun ontwikkeling. Daarnaast houd ik ervan om tools te maken en processen te optimaliseren.

Sjoerd

Achtergrond in marketing en project management, daarin bedrijven geholpen met recruitment en onboarding trajecten. In mijn vrije tijd internet marketeer en blogger.