Cijferreeksen

Als je op deze pagina bent beland, is de kans groot dat je binnenkort een assessment moet gaan doen waar cijferreeksen in voorkomen, of je lost in je vrije tijd graag cijferreeksen op, ook prima!

Geen zorgen, als gepassioneerde AssessMentors zorgen wij ervoor dat cijferreeksen een eitje worden. Je kunt namelijk significant beter worden in het oplossen van cijferreeksen. Wij helpen je door middel van de volgende 3 stappen.

Theorie

Zijn cijferreeksen nieuw voor je en ben je niet bekend met onderliggende mechanismes? Lees dan zeker eerst even de theorie door om het onder de knie te krijgen. Bepaalde trucjes kunnen je enorm helpen. Dat het leuk wordt kunnen we je niet beloven, maar makkelijker wordt het zeker!

Oefenen

Ben je bekend met de theorie en onderliggen mechanismes van cijferreeksen, dan is het tijd om te oefenen. In de oefenmodus zie je direct na elke vraag of je het goed of fout hebt. Uiteraard zie je ook meteen de logica achter de cijferreeks. Ideaal wanneer je de geleerde theorie rustig wilt gaan toepassen.

Testen

Ben je klaar met die oefenen en heb je zin om te gaan vlammen? Dan ben je klaar voor de testmodus! In deze modus krijg je vragen onder tijdsdruk, net als in een echt assessment. Pas aan het einde van de test zie je welke vragen je goed of fout had, inclusief de uitleg. Je ziet jouw score en wordt vergeleken met anderen die je voor gingen.